märsta,skönhet,fillers,botox,salong,sigtuna,makeup
märsta,skönhet,fillers,botox,salong,sigtuna,makeup

NATHALIEJag heter Nathalie Özmen och är i grunden legitimerad tandläkare. Min examen tog jag 2012 från Karolinska institutet. Kort därefter vidareutbildade jag mig inom estetiska injektioner med botox/filler och senare även prophilo. 

Alltsedan 2012 har jag arbetat parallellt inom det olika branscherna. Förutom att ha bedrivit egen tandläkarpraktik på Stureplan är jag flera dagar i veckan på hudvårdssalonger på Östermalm samt i Östergötland.


Min passion ligger i att kombinera medicin och estetisk. Det är som en avancerad konstform som bara få kan utöva. 

Att med små medel men en stor medicinsk kunskap kunna återskapa förlorad vävnad, förfina ett område som skapar komplex eller faktiskt bota vissa migrän- eller svettillstånd med filler eller botox är anledningen till mitt starka tycke för yrket.


På Beauty By E.S erbjuder jag:

Botox/filler

Jag utför filler- och botoxbehandlingar på patienter, men preparaten skiljer sig åt eftersom de används på olika områden. 

Vanliga orsaker till behandling är: 

- för att återställa förlorad elasticiteten i hud pga minskad kollagenproduktion 

- för att korrigera asymmetrier i ansiktet, exempelvis läppar, näsa eller kinder. 

- för att bli av med linjer i panna, mellan brynen eller vid ögonen 

- för att åtgärda ”påsar”/håligheter under ögon 

- för att öka volymen i mellanansiktet 

- för mer markerade kindben eller käklinje 

- för ökad volym eller endast markering av konturer i läppar 

- för att fylla linjer mellan näsa och mun s.k. nasolabialveck. 

En vanlig feluppfattning är att botox/filler uteslutande ger ett onaturligt utseende. Så är det inte. I de allra flesta fall syns det endast för den egna kunden och återger bara den spänst som förlorats med åldern. 

Ett naturligt resultat är det som eftersträvas i samtliga fall. 

Filler och botox i kombination ger ofta det bästa resultatet trots att preparaten helt och hållet skiljer sig åt. 

Filler är en substans som injiceras i olika hudlager. Den fyller ut och ger volym. Filler består av hyaluronsyra som finns naturligt i människans kropp. Fillers används vanligen för att fylla kinderna, läpparna eller linjerna från näsan till munnen. 

Botox kan få en muskel, som genom dess aktivitet orsakar rynkor, att slappna av. Botox är ett litet protein som injiceras i den muskelgrupp som man vill få avslappnad. 

Botox läggs oftast mellan ögonbrynen, i pannan, i horisontella linjer och för att minska kråksparkarna kring ögonen. 

Det finns mkt mer att berätta om verkningsmekanismer, hållbarhet och eventuella biverkningar. 


Prophilo

Prophilo är en organisk hyaluronsyra av högsta koncentration.
Behandlingen är en injektionsbehandling som ger omedelbar och långsiktig förbättring av hudens struktur och kvalite samt minimerar linjer och återskapar hudens fasthet.Till skillnad från hyaluronsyra i form av filler ger inte prophilo någon utfyllande effekt. Syftet med behandlingen är istället att öka återfuktningen i ett större område och strama upp huden i olika regioner i både ansikte och dekolletage.


Det går jättebra att maila frågor till nathalieozmen@gmail.com eller att använda webbformuläretför kontakt  här på sidan under fliken kontakt.