märsta,skönhet,fillers,botox,salong,sigtuna,makeup
märsta,skönhet,fillers,botox,salong,sigtuna,makeup

PERMANENT HÅRBORTTAGNING


Oönskad hårväxt är något som de flesta, mer eller mindre kan känna igen. Hur mycket och hur lite hår vi har påverkas av bland annat ålder, hormoner och arvsanlag. Många rakar, plockar eller vaxar idag bort oönskat hår vilket kan leda till irritation och en upplevelse av ökad hårväxt.

Generande hårväxt, för mycket hår, ojämn hårväxt? Anledningen att vilja ta bort hår är många men oavsett varför du vill ta bort ditt hår permanent så har vi en permanent lösning för det. 

Vår lasermaskin Soprano ICE platinum är nummer ett när det kommer till diodlaser och  hårborttagning över hela världen. Denna maskin är en av världens bästa hårborttagningslaser för att ta bort hår permanent, tillverkad av ALMA Laser USA. 


Lasermaskinen för hårborttagning kombinerar 3 laservåglängder: 755 nm – 810 nm – 1064 nm i ett enda innovativt handstycke för att ta bort hår. Dessa är inriktade på permanent hårborttagning i olika vävnadsdjup. Kombinationen av absorption och penetrationsnivåer med dessa tre olika våglängder ger dig hög säkerhet och snabba resultat för permanent hårborttagning.

  • I stort sett smärtfri behandling.
  • Kan användas för alla hår- och hudtyper, även vid solbränna.
  • Behandling går med expressfart.
  • Behandla säkert på alla områden.
  • Mycket kraftfull kyla.
  • Behandla kunder året runt även på sommaren.


Behandlingarna utförs av Elisabeth som du kan läsa mer om under fliken TEAMET


http://beautybyes.bokadirekt.se/