märsta,skönhet,fillers,botox,salong,sigtuna,makeup
märsta,skönhet,fillers,botox,salong,sigtuna,makeup

BB-GLOW


BB Glow är den senaste trenden inom hudvård för ett hälsosamt och strålande utseende. 
Behandlingen är lämplig för både kvinnor och män och har inga åldersbegränsningar.

BB Glow behandlingen är en slags Microneedlingbehandling där BB Glow-serum levereras ned i huden med hjälp av en microneedlingpenna och sterilannålar. BB Glow serum finns för fyra olika hudindikationer och i tre olika nyanser som passar alla hudtoner. Behandlingen börjar med att huden rengörs noggrannt. Därefter följer en kemisk peeling som tar bort döda hudceller och orenheter samt förbereder huden för att ta emot de aktiva ingredienserna.
Huden desinficeras och därefter appliceras serum utvalt efter kundens behov eller önskemål. Serumet masseras försiktigt ned i huden med microneedling. Efter serum börjar vi arbeta med BB-serum i utvald nyans/nyanser. Sedan läggs en lugnande hyaluronsyramask under 10-20 min. Efter behandlingen kan huden vara lite röd och irriterad vilket oftast lägger sig direkt efter masken. Behandling avslutas med Repair Cream som är en reparerande kräm vilken ska användas morgon och kväll i 5 dagar. Denna kräm hjälper BB serumet att stanna i huden.

Effekten märks redan efter första behandlingen och förstärks under de två första veckorna och håller i drygt 4 månader synbar skillnad och ökad lyster.
Beroende på önskat resultat och hudens acceptans rekommenderas en kur på 3-5 behandlingar eller fler, detta ger långvariga resultat på från sex månader och upp till ett år.


Behandlingarna utförs av Elisabeth som du kan läsa mer om under fliken TEAMET


http://beautybyes.bokadirekt.se/